fbpx

About the system

Hvad er NemTakeAway?

NemTakeAway er et brugervenligt online bestilling- og leveringsystem, udviklet specifikt til take-away steder. Systemet har alt, hvad du har brug for, for at drive din forretning og vi tager 0% i kommission.

Systemet tilpasser automatisk gæstens aktuelle enhed, uanset om det er computer, tablet eller Smartphone. NemTakeAway kan styles i et design, så det netop passer til din virksomhed.

Du bestemmer, hvilke tidspunkter og hvor langt frem i kalenderen der skal kunne bestilles.

Der kan uploades billede og tekst til hvert enkelt produkt. Således kan dine kunder altid se og læse hvad de kan forvente af deres bestilling.

I NemTakeAway kan der vælges mellem køkkenskærm eller printer til håndtering af indkommende ordrer. Tidspunkt for ordreprint kan du selv definere i opsætningen.

NemTakeAway er din seriøse samarbejdspartner for fremtiden.

Vi gør det nemt for dig

I videoen her har vi illustreret, hvordan bestillingsprocessen fungerer og hvor nemt, det er for dig at modtage ordrer online med vores system.

NemTakeAway POS Tablet

With NemTakeAway POS tablet all incoming orders are procesed – regardless if they were created online or manually.

The POS tablet version of NemTakeAway has been optimized for use on tablets such as iPad etc.

Tablet solution can be a great solution for takeaway restaurants with a smaller number of orders or where space is limited. If you want to use a tablet with a receipt printer, you need either a Windows tablet with USB-plug or a network printer.

Facebook integration

Har du ikke en hjemmeside, så kan vi lave en knap på din Facebook side (køb nu). Denne knap fører kunden direkte videre til bestillingssiden, hvor kunden kan afgive ordren, nemt og enkelt.