Gør dine kunder sultne med flotte produktbilleder

feb 21, 2023

Hvem bliver ikke sulten, når de ser et billede af en lækker pizza eller en saftig burger? Det skal du udnytte, når du opsætter din bestillingsside til takeaway. Hjælp mundvandet på vej hos dine kunder med billeder af dine produkter.

Det er meget simpelt – vis dem, hvad de går glip af! 🍔🍕

NemTakeAway bestillingsside

 

Vil du vide, hvorfor produktbilleder er en essentiel del af dit takeaway-salg? Læs med og få et par gode råd til, hvordan du løfter din bestillingsside til det næste niveau.

Det er vigtigt at give dine kunder et godt førstehåndsindtryk af din restaurant og den mad, du laver. Første step er en simpel, intuitiv og brugervenlig bestillingsside. Herefter kommer det visuelle udtryk – farver, former og skrifttyper. Disse steps hjælper vi dig selvfølgelig med.

Men DU har også en vigtig rolle i, hvilket førstehåndsindtryk du giver dine gæster, når de trykker ”Bestil takeaway” på din hjemmeside eller Facebookside.

Tilføjer du indbydende billeder i god kvalitet på din bestillingsside, åbner du op for en masse fordele, som kan styrke din forretning og dit takeaway-salg.

 

Vi har samlet en række gode grunde til, hvorfor du bør tilføje produktbilleder i NemTakeAway lige her 👇

NemTakeAway bestillingssideNamaste NemTakeAway Burger Under Blokken NemTakeAway  Yazzys NemTakeAway

1. Vis dine kunder, hvad de kan forvente – og lev op til det 📸

Først og fremmest er dine produktbilleder en forventningsafstemning mellem dig og din kunde. Det er din mulighed for at vise den lækre mad, du serverer. Du kan vise, hvad der gør dine retter specielle – og hvad der adskiller dine forskellige produkter.

Og så er det selvfølgelig vigtigt, at du lever op til det, du har stillet kunden i vente. Vær det, du er. Ikke mere. Ikke mindre.

Sørg for at dine produktbilleder stemmer overens med det, du faktisk serverer. At din sushirulle faktisk ér toppet med chilimayo, at burgeren ikke pludselig serveres i en anden bolle. Er der pludselig ikke ris med til din butter chicken, selvom det fremgår på billederne, risikerer du at skuffe din kunde, så han/hun ikke kommer tilbage en anden gang.

 

2. Styrk din restaurants visuelle identitet 💪

Måden, du præsenterer dine retter på din bestillingsside, er med til at bestemme, hvilke associationer kunderne knytter til din restaurant. Ligesom du ønsker at præsentere en pæn og ren restaurant, når dine kunder kommer ind i forretningen.

Derfor kan det godt betale sig at investere en smule i at få taget nogle kvalitetsbilleder af dine retter. Her kan du fx tænke på vinkel og baggrund, så billederne bliver ensrettede i udtrykket.

 

3. Frist dine kunder og skab mersalg 🤤

Forestil dig en potentiel kunde, der har lyst til takeaway, men som ikke helt ved, hvad han/hun har lyst til. Måske kigger kunden på et par forskellige takeaway-steder på Google eller Facebook. Hvis kunden ikke kender dit sted i forvejen, kan gode produktbilleder friste en ny kunde til at prøve det – simpelthen fordi han/hun bliver fristet.

Samtidig kan billeder vække interesse for dine forskellige retter, så tidligere kunder vender tilbage for at prøve en ny ret, næste gang de bestiller fra din restaurant.

Har du fx snacks, ekstra tilbehør eller drikkevarer på menukortet, kan dine produktbilleder også gøre vejen til at tilføje lidt mere til kurven kortere, fordi kunderne kan lade sig friste med øjnene og med det samme ved, hvad de får.

 

4. Brug dine billeder på hjemmeside, sociale medier og i forretningen ✅

Hvis du synes, det er dyrt at få skudt og redigeret dine billeder, så husk på, at dine billeder kan bruges flere steder på tværs af din forretning. Brug billeder i din daglige kommunikation og markedsføring af din restaurant.

    • På dine sociale medier – Facebook, Instagram osv.
    • I forbindelse med eventuel annoncering både fysisk og online
    • På din hjemmeside
    • I forretningen – fx på menukort, dekoration, infoskærme, flyers eller lignende

 

Tag et kig på et udpluk af vores kunder med produktbilleder på deres bestillingssider 👇

Læg mærke til, hvor stor betydning farver, skrifttyper og billeder gør for førstehåndsindtrykket.

 

Trænger din bestillingsside til et løft? Du er altid velkommen til at kontakte os – så hjælper vi dig i gang!

NemTakeAway SprödNemTakeAway Frederiksberg Smørrebrød
NemTakeAway Buddha BowlNemTakeAway Chai Shai