fbpx

Who is Mr. JAGGER?

 

Jeg var så heldig at møde selveste Mr. JAGGER, aka Christian Brandt, som kom styrtende på sin cykel iført regntøj og cykelhjelm. Han gjorde mig stævne i sin nye flotte restaurant i Valby.

JAGGER COPENHAGEN er en trendy take-away restaurant og med sine 8 yderligere restauranter i København, samt flere i kølvandet, er JAGGER kommet for at blive. Christian er en kæmpe inspiration for andre take-away’s og han er ikke bange for at dele ud af sine erfaringer.

Christian er uddannet glarmester, men arbejdede ikke én eneste dag som udlært. Hans hjerte bankede for restaurationsbranchen. Med en lukket restaurant i rygsækken og et eventyr i Odense, som ikke gik efter planen, er Christian nu stærkt tilbage og det går rygende godt med JAGGER.

Den første JAGGER åbnede i 2016 og tanken var at lave burgere af topkvalitet, det skulle være nemt og tilgængelig for alle.

 

Cykelbuddet


”Hvis vi kan få kokke og opvaskere til at møde ind på arbejde, så kan vi vel også få nogle knægte til at møde op og tage en cykelhjelm på og cykle ud med noget mad under nogle ordentlige forhold, ” tænkte Christian. Han undersøgte mulighederne, og startede de første cykelbude op på JAGGER Østerbro. Cykelbudene fik nogle kilometer i benene, mens Christian fik styr på logistikken. ”Man kan godt blive lidt skræmt ved tanken om at have så mange cykelbude og leveringer, men jeg fandt hurtigt af, at det ikke var særlig kompliceret.

Så fandt vi NemTakeAway, hvor vi kunne få styring på leveringerne, hvilket var meget simpelt. Vi kunne komme i gang uden at bruge 4 millioner på en app, ” siger Christian.

 

God respons

JAGGER fik hurtigt god respons og maden var helt frisk når den kom ud til kunden. ”Det produkt, som folk normalt kender til, har været i en taske i 30 min. Vi kender vores bude og står ikke med en som er fucking ligeglad. Der er et ejerskab hele vejen ud til kundens dør og det skaber kæmpe value. Tag ansvar for dit salg, i stedet for at skubbe det ud på flere platforme, som koster en formue, men til gengæld sælger dit produkt. Det er rart at få kontrollen og magten tilbage, jeg vil 100 % anbefale det. Det er en mindre opgave, end man lige går og tror”. Siger Christian

 

SLUT med koldt mad

JAGGER COPENHAGEN vil være med i hele processen fra madlavning til levering. ”Vi vil have det op på et højere niveau og hæve os over de andre firmaer med cykelbude, hvor man ofte får en kold og slatten pizza, når de endeligt når frem. ” siger Christian. I 2018 startede JAGGER et samarbejde med Wolt, men JAGGER blev hurtige kede af den manglende forbindelse til deres kunder – lige pludselig kendte de ikke deres egne kunder længere.

Jeg mødte en af JAGGER’s cykelbude, som endda havde regntøj og T-shirt på med logoet JAGGER. Han var lige mødt ind for at tage dagens første tur. Drømmen for JAGGER er at deres egen cykelbude kan overtage alle leveringerne.

 

NemTakeAway


”Det har været en virkelig god oplevelse at komme på NemTakeAway, jeres konkurrenter giver en hammer dårlig service. Med NemTakeAway bliver du hurtigt selvkørende, det er et virkelig godt produkt. 50 % af forudbestillingerne kommer allerede via NemTakeAway, vi forsøger at opdrage vores kunder til at bestille direkte på vores egen hjemmeside, hvilket har vidst sig at være lettere end forventet, hvis det er en mulighed fra starten”, Afslutter Christian.

Blev du også lidt lækkersulten så tjek JAGGER ud her: https://jaggerfastfood.com/

Blev du inspireret til, at starte din egen levering, som JAGGER, så tjek os ud her: https://nemtakeaway.dk/leveringsmodul/