Printer

Automatisk bonprint

Med NemTakeAway Medium pakken kan systemet auto-printe indkommende ordrer direkte på en tilhørende bonprinter.

Automatisk bonprint er i samspil med kapacitets styring en yderst nyttig funktion ved NemTakeAway. Herved kan systemet døgnet rundt modtage ordrer til behandling indenfor butikkens åbningstid og automatisk printe disse på et selvvalgt tidspunkt.

Den tilhørende bonprinter kan tilkobles via USB eller via netværk (ethernet).

Bonprinteren kan udover ordreprint også benyttes til at printe andre printjob fra NemTakeway – såsom kundekvitteringer og salgsrapporter.

Bonprinter kan købes direkte hos NemTakeAway via vores shop. Ofte ser vi dog, at vores kunder allerede ejer en kompatibel bonprinter da den samme type printer også anvendes af mange kassesystemer.

Ingen behov for PC med printboks!

Med NemTakeAway Medium pakken har du mulighed for, at tilkøbe vores printboks.

Med denne boks kan NemTakeAway udskrive indkommende bestillinger uanset om systemet er startet på en tilhørende PC eller Tablet.
Denne lille boks placeres nær printeren og sikrer, at indkommende Take-Away ordrer bliver udskrevet.

Med dette setup kan man bl.a. også anvende NemTakeAway på en Ipad.

NemTakeAway POS Ipad

Med NemTakeAway Printboks er det muligt, at benytte en Ipad til håndtering og udlevering af ordrer og samtidig have automatisk ordreprint.

I

Automatisk ordreprint

I

Tilslutning via USB eller LAN

I

Genprint ordrer manuelt

I

Køb selv eller lej printer

I

Printer også manuelt oprettede ordrer

I

Ordreprint - kvittering - salgsrapport

Eget responsivt design

Dine kunder vil kunne bestille dine produkter uanset om de anvender smartphone, tablet eller computer. Vi tilpasser selvfølgelig bestillngen til dit eget look og design.

Altid åbent

Du bestemmer! Hvor langt frem i kalenderen der skal kunne bestilles. Hvilke tidspunkter samt hvor sent der kan bestilles.

Dine kunder - Dine penge

Vi tager IKKE procent af din omsætning. Der betales et fast mdr. beløb for brug af NemTakeAway. Derfor siger vi Dine kunder – Dine penge.

Produktbilleder

Der kan uploades billed og tekst til hvert enkelt produkt. Således kan dine kunder altid se og læse hvad de kan forvente af deres bestilling.

Skærm eller printer

I NemTakeAway kan der vælges mellem køkkenskærm eller printer til håndtering af indkommende ordrer. Tidspunkt for ordreprint kan du selv definere i opsætningen.

Løbende udvikling

Dit abonnement er med til at sikre at NemTakeAway løbende udvikles således systemet altid fremstår i overensstemmelse med tidens teknologiske krav.