Demo eksempler

Velkommen til vores demoside

Vi har lavet nogle eksempler på forskellige cases. Her kan du se eksempler på, hvordan din restaurant kan sættes op med de mange muligheder og tilpasninger, der findes i NemTakeaway.

NemTakeaway kan tilpasses på mange måder. Farver, skrifttyper, billeder, logo mv. kan ændres på bestillingssiden, så det passer til netop din restaurant.

Derudover kan du også vælge at få din egen hjemmeside hos os. Hvis du har din egen webadresse, kan vi bruge den – ellers får du en adresse af formatet: www.dinrestaurant.nemtakeaway.dk

Der er mange tilpasninger og individuelle funktioner i NemTakeaway-systemet. Du kan oprette fravalg og tilkøb af ingredienser. Du kan også oprette avancerede menuer, hvor du enten kan tilføje valg mellem dine eksisterende produkter, eller du kan lave en “Product builder”. Her kan man nemt tilbyde fx:

    • Forskellige kartofler eller dip til en burger
    • Valgmuligheder af forskellige typer brød til sandwich
    • Muligheden for at sammensætte en pizza med et præ-defineret antal ingredienser.

I systemet kan du selvfølgelig også selv vælge, om du vil tilbyde levering eller kun afhentning. Du kan vælge, om du vil tage imod kontanter, online betaling eller begge dele.

Husk – med NemTakeAway har du altid din egen betalingsmetode og -aftale, så pengene går direkte ind på din konto. Du betaler altså ingen kommission til os.

Plaza demo restaurant

Demo case 1 – Pizzeria

Pizza Plaza er et traditionelt pizzeria. Ved hver pizza kan kunden fravælge ingredienser og tilføje ekstra ingredienser.

I demoen kan du se et eksempel på en burgermenuer, hvor kunden kan vælge, om der skal pomfritter til eller ej.

Restauranten tilbyder levering i nogle dele af Århus – hvert postnummer har forskellige priser og minimumsbeløb på ordren.

Farver og billeder er tilpasset, så det matcher restaurantens printede menukort. Da restauranten ikke på forhånd havde egen hjemmeside, bruger de NemTakeaways hjemmesidefeature, som indeholder link til bestillingssystemet, en kort præsentation af restauranten, åbningstider, adresse samt link til sociale medier. Har man også bordbooking i restauranten gennem BookEtBord-systemet, kan restauranten også vælge at indsætte dette på hjemmesiden.

Demo case 2 – Café/sandwichbar

Her er en typisk café, som tilbyder sandwiches med forskellige typer brød, en burger, hvor man både kan fravælge ingredienser, vælge hvordan bøffen skal steges og tilføje ekstra fyld.

Farver og billeder er tilpasset, så det matcher caféens egen hjemmeside, som caféen allerede havde i forvejen. Systemet er integreret med en “Bestil nu” knap fx i menuen eller som herunder.

Cafe demo
Sushi demo

Demo case 3 – Sushi restaurant

Restauranten har sushi og andre varme, asiatiske retter. De har også byg-selv-menuer, hvor kunden selv kan sammensætte en menu ud fra definerede kriterier.

Restauranten har billeder til de fleste af sine produkter, så kunden kan se, hvad han/hun køber.

De har ikke egen hjemmeside, så derfor bruger de vores landing page. Da de også har vores andre produkter, BookEtBord og NemGavekort, er disse også integreret på hjemmesiden.

I selve restauranten tilbyder restauranten også selvbetjening ved bordet. Det betyder, at de har printet et skilt med en QR-kode, som scannes og herefter kan kunden foretage alle bestillingerne uden at skulle bruge et fysisk menukort eller vente på en tjener. Du kan se hvordan det ser ud på knappen nedenfor.