fbpx

Demo eksempler

Velkommen til vores demo-side.

Her har vi lavet nogle eksempler på forskellige cases, og hvordan en restaurant kan sættes op med de mange muligheder og tilpasninger, der findes i NemTakeaway.

NemTakeaway kan tilpasses på rigtig mange måder. Farver, skrifttyper mm. kan ændres på selve bestillingssiden, så det passer til din restaurant.

Derudover kan du også vælge at få din egen hjemmeside hos os. Hvis du har din egen webadresse kan vi bruge den, ellers får du en adresse af formatet: “www.dinrestaurant.nemtakeaway.dk”

Funktionsmæssigt er der også mange tilpasninger i NemTakeaway. Du kan både lave fravalg og tilkøb af ingredienser, eller lave avancerede menuer, hvor du enten kan tilføje valg mellem dine eksisterende produkter, eller du kan lave det, vi kalder en “Product builder”. Her kan man nemt tilbyde fx. forskellige kartofler og dip til en burger, sammensætte en “Fri fantasi”-pizza med et præ-defineret antal gratis ingredienser eller fx. lave mulighed for at vælge brød på en sandwich. Mulighederne er næsten uendelige.

Du kan selvfølgelig også selv vælge, om du vil tilbyde levering eller kun afhentning, og om du vil tage imod kontanter, online betaling eller begge dele. Husk, du altid har din egen betalingsmetode, så pengene går direkte ind på din konto, uden at du skal betale nogen % til os.

Demo case 1: Pizzeria

Pizza Plaza er et traditionelt pizzeria. Ved hver pizza kan man fravælge ingredienser og man kan tilføje ekstra ingredienser.

Der er også nogle burgermenuer, hvor man kan vælge om der skal pomfritter til eller ej.

Restauranten tilbyder levering i nogle dele af Århus, og hvert postnummer har forskellige priser og minimumsbeløb på ordren.

Farver og billeder er tilpasset, så det matcher restaurantens printede menukort. Da restauranten ikke på forhånd havde egen hjemmeside, bruger de NemTakeaway Web, som indeholder link til bestillingssystemet, en kort præsentation af restauranten, åbningstider, adresse samt link til sociale medier. Har man også bord-booking i restauranten gennem BookEtBord-systemet, kan man her også vælge at indsætte dette.

Demo case 2: Cafe/sandwichbar

Her er en ganske almindelig cafe, som tilbyder sandwiches med forskellige typer brød, en burger, hvor man både kan fravælge ingredienser, vælge hvordan bøffen skal steges og tilføje ekstra fyld mm.

Farver og billeder er tilpasset, så det matcher cafeens egen hjemmeside, som allerede eksisterede. Systemet ville blive integreret med en “Bestil nu” knap fx. i menuen eller som herunder.

Demo case 3:

Restauranten har traditionel sushi og lidt varme, asiatiske retter. De har også byg-selv menuer, hvor man selv kan sammensætte en menu ud fra definerede kriterier.

Restauranten har billeder til de fleste af sine produkter, så man kan se, hvad man køber.

Designet er baseret på restaurantens egen hjemmeside, hvor de lyse farver, og en specielt skrifttype er en vigtig del af restaurantens udtryk.

I selve restauranten tilbyder restauranten også Self-service ved bordet. Det betyder, at de har printet et skilt med en QR-kode, som scannes og herefter kan kunden foretage alle bestillingerne uden at skulle bruge et fysisk menukort eller vente på en tjener. Du kan se hvordan det ser ud på knappen nedenfor.