fbpx

DINE KUNDER - DINE PENGE

NemTakeAway opererer med 0% kommision

Betalingsgateway til din online forretning

ePay er en betalingsløsning, der gør det nemt at tage imod betalinger online. De tilbyder fleksible og sikre betalingsløsninger til små og store virksomheder over hele Europa.

Firmaet er stiftet i Danmark, og er senere gået sammen med Bambora, en anden stor Skandinavisk betalingsplatform. Sammen tilbyder de forskellige produktpakker, som er målrettet forskellige størrelser virksomheder.

Besøg deres hjemmeside for at lære mere om ePay.

REEPAY

Reepay er en ny dansk spiller på markedet for online betaling. Reepay er grundlagt af folk med stor erfaring fra betalingsbranchen og tilbyder en betalingsløsning med stor fleksibilitet ift. indløsning. 

Læs mere om priser og services på Reepays hjemmeside.

Stripe

Stripe er en international tredjepart betalingsløsning, der giver dig mulighed for at tage imod kredit- og betalingskort i din Webshop.

Stripe opererer uden opstartsomkostning og uden abonnement – men derimod med en transaktions baseret forretnings model.

Læs mere om priser og services på Stripes hjemmeside.

QuickPay

QuickPay opererer med det højeste niveau af sikkerhed! De er certificeret af PCI Security Standards Council. QuickPay er simpelt at installere til jeres nuværende system. Nem og bekvem integration med QuickPay uden ekstra omkostning.

Læs mere om priser og services på Quickpays hjemmeside.

DIBS

DIBS har 19 års erfaring med e-handel, mobil handel og online betaling. De er dansk-ejet og tilbyder derfor support fra dansksprogede medarbejdere.

De opererer  med forskellige abonnementer i forskellige prisklasser – læs mere om DIBS og hvad de tilbyder på deres hjemmeside.