fbpx

Referencer

Vores motto er: “Dine kunder – dine penge”

NemTakeAway arbejder målrettet på at levere den bedste service og hjælpe kunderne med at få succes i deres forretning.

Modsat mange af de store takeaway-portaler tager vi ingen % kommission af det salg, din forretning genererer gennem NemTakeAway.

Herunder kan du se nogle af de virksomheder, vi samarbejder med. Hvis du vil med på listen, så kontakt os i dag!

Det er altafgørende, at vi ikke skal betale kommission til en online madportal og NemTakeAway fungerer
super godt.

Darren Beetson

Ejer, Burger Anarchy, Odense

Det har været en virkelig god oplevelse at komme på NemTakeAway. Med NemTakeAway bliver du hurtig selvkørende, det er et virkelig godt produkt. 50 % af forudbestillingerne kommer allerede via NemTakeAway, vi forsøger at opdrage vores kunder til at bestille direkte på vores egen hjemmeside, hvilket har vidst sig at være lettere end forventet.

Christian Brandt

Ejer, JAGGER COPENHAGEN, Kbh

Bedste online bestillingssystem ever… Det er mere end fortjent med en god anbefaling. Vores kunder roser systemet højt – især hvor let det er at bestille….! Og de utroligt mange muligheder I har så man kan tilpasse individuelt er guld værd… ! I må til enhver tid henvise til os for anbefaling
Thomas Meyer

Ejer, Thaidan Takeaway

NemTakeAway er et hammerende godt redskab. Systemet har nu givet os en platform tilsvarende de andre takeaway systemer på markedet, uden at vi skal betale kommission.

Rudi Eriksen

Ejer, Dirty Ranch, Herning

Leveringsmodulet med Driver, er virkelig smart og brugervenlig. Vi leverer selv vores mad og det fungerer rigtig godt. Vi sparer mange penge på kommission og er glade for funktionen.

Martha Sinte

Restaurant manager , Rasoi, kbh