REFERENCER

NemTakeAway er en seriøst samarbejdspartner for netop din Take-Away forretning og et logisk alternativ til f.eks. Just Eat.

Vi arbejder løbende med udvikling af vores take away system således det altid fremstår i overensstemmelse med tidens trends og kundernes behov.

Hos NemTakeAway har vi stor erfaring med opsætning af online Take Away systemer til mange typer restauranter, herunder bl.a. caféer, restauranter, burger joints samt kantiner.

Vi har efter mange års udvikling opnået et take away system med stor fleksibilitet og mange muligheder der beviseligt har skabt vækst i omsætning hos vores kunder.

Modsat Take Away portaler som Just Eat og Hungry tager vi ikke % kommission af det salg din forretning generer gennem NemTakeAway. Vi ser os selv som et logisk og fornuftigt alternativ til Just Eat mf. idet vi vores forretningsmodel udelukkende baserer sig på et månedligt abonnement .

Hos NemTakeAway ønsker vi, at hjælpe vore kunder til at udbygge og vækste deres forretning. Dette mener vi ikke sker ved urimelige % gebyrer som det i mange år har været tilfældet i Take Away branchen.

Det er derfor vi siger “Dine kunder – Dine penge”

Herunder ses nogle af de virksomheder vi samarbejder med.