fbpx

Display skærme

NemTakeAway display skærme

I NemTakeAway er det muligt, at anvende tre foreskellige displayskærme i din forretning. Skærmene hjælper både dine medarbejdere i køkkenet med at få overblik og giver dine kunder mulighed for at følge status på deres ordrer. Du kan også bruge display skærme til at vise din menu eller reklamere for specialtilbud.

 

 

Produktskærm

Produktskærmen bruges til at vise billeder af maden. Den kan fx. bruges til at friste kunderne med lækre menuer og tilbud.

Displayskærme kan switche mellem flere visninger, så du kan sagtens have en skærm, der skifter mellem flere produkter eller tilbud. Du kan også tilslutte flere skærme til at vise forskellige produkter.

Ordrestatusskærm 

Med ordrestatusskærmen giver du dine kunder mulighed for at se status på deres ordre og følge med i, hvornår maden er klar.

Skærmen opdaterer automatisk, når I ændrer status på ordren i systemet – når den kommer ind, så vil den stå som afventende, når I sender den til køkken produktion vil den stå som igangværende, og når I markerer den som udleveret, vil gæsten kunne se at den er klar til at blive hentet.

Visningen bruger tydelige farver, så kunden hurtigt kan se, hvor langt i forløbet, deres ordre er.

 

Køkkenskærm

Med køkkenskærmen kan køkkenpersonalet hurtigt få et overblik over hvilke ordrer, der ligger og hvornår de skal være klar. Med farver fås et hurtigt overblik over hvilken type ret, der er tale om. Et nedtællingsur i toppen af hver ordre viser hvor lang tid der er til kunden afhenter maden. Dermed kan man hurtigt få styr på, hvad der skal laves til hvornår.