Displayskærme

NemTakeAway displayskærme

I NemTakeAway er det muligt at anvende tre forskellige displayskærme i din forretning. Skærmene hjælper både dine medarbejdere i køkkenet med at få overblik og giver dine kunder mulighed for at følge status på deres ordrer. Du kan også bruge displayskærme til at vise din menu eller reklamere for specialtilbud.

Displayskærme i restaurant

Produktskærm

Du kan bruge produktskærmen til at vise billeder af maden. Skærmen kan fx bruges til at friste kunderne med lækre menuer og tilbud inde i din forretning.

Displayskærme kan skifte mellem flere visninger, så din skærm skifter mellem flere produkter eller tilbud. Du kan også tilslutte flere skærme til at vise forskellige produkter.

Ordrestatusskærm 

Med ordrestatusskærmen giver du dine kunder i restauranten mulighed for at følge med i deres ordrestatus, så de ved, hvornår maden er klar.

Skærmen opdaterer automatisk, når I ændrer status på ordren i systemet

👉 Afventende – lige når ordren kommer ind

👉 Igangværende – mens ordren laves i køkkenet

👉 Klar til afhentning – når ordren er markeret som udleveret

Visningen bruger tydelige farver, så kunden nemt kan se, hvor langt deres ordre er.

Displayskærm køkkenstatus

Køkkenskærm

Med køkkenskærmen kan køkkenpersonalet hurtigt få et overblik over kommende ordrer, tider m.v. Farverne giver et hurtigt overblik over, hvilken type ret der er tale om.

Et nedtællingsur i toppen af hver ordre viser, hvor lang tid der er, før kunden afhenter ordren. Dermed giver skærmen hurtigt styr på, hvad der skal laves hvornår.

Ved touchskærm kan køkkenpersonalet klikke på ordrer, når tilberedning påbegyndes – og igen når ordren er færdig.