Om systemet

Hvad er NemTakeAway?

NemTakeAway er et brugervenligt og moderne online bestillings- og leveringssystem- Systemet er udviklet specifikt til takeaway-restauranter og har alt, hvad du har brug for for at drive din forretning – og vi tager 0 % i kommission.

Systemet tilpasser sig automatisk gæstens enhed, uanset om gæsten bestiller via computer, tablet eller smartphone. Bestillingssiden kan opsættes i farver og design, så det netop passer til netop din virksomhed.

Du bestemmer hvor meget, hvornår og hvor langt frem i kalenderen, kunderne kan bestille, så du udnytter din kapacitet – samtidig med at du kan følge med. 

Du kan uploade billede og tekst til hvert enkelt produkt, så dine kunder altid kan altid se og læse, hvad de kan forvente

Du kan vælge mellem køkkenskærm eller printer til håndtering af indkomne ordrer. Tidspunkt for ordreprint kan du selv definere i opsætningen.

NemTakeAway er din seriøse samarbejdspartner for fremtiden.

NemTakeAway mobilvisning

Få egen bestillingsside med NemTakeAway

Med NemTakeAway kan du sælge takeaway på din egen bestillingsside. Dine takeaway-ordrer behandles på en enkel og overskuelig måde.

Du får adgang til mange fordele med NemTakeAway:

  • Egen online bestillingsside tilpasset din restaurant
  • 0 % kommission på dit salg
  • Mulighed for en hjemmeside med eget design
  • Mulighed for levering med egen chauffør eller Wolt Drive
  • Mulighed for MobilePay-betaling på online bestillinger
  • Selvbetjeningsfunktion med QR-kode.

Minimer ventetid og forsinkelser med kapacitetsstyring

NemTakeAways kapacitetsstyring hjælper dig med at holde styr på dit ordreflow. Det kan især være en fordel og hjælpe dig med overblikket i travle perioder.

Med kapacitetsstyring kan du minimere ventetid og forsinkelser på ordrer til gavn for både dig og dine kunder, så alle får den bedst mulige takeaway- og bestillingsoplevelse.

Dine kunder kan bestille takeaway både online på din egen NemTakeAway bestillingsside og i din restaurant.

Med selvbetjening via QR-kode kan gæsten selv foretage bestillingen og betalingen via sit digitale menukort, som gæsten kan få adgang til ved at scanne en QR-kode i din virksomhed.

NemTakeAway bestillingsside

Facebook-integration

Har du ikke en hjemmeside, kan du tilføje en knap på din Facebook-side. Knappen fører kunden direkte videre til din NemTakeAway-bestillingsside, hvor kunden nemt og enkelt kan bestille mad og drikke.

Facebook integration NemTakeAway