fbpx

 

 Integrationer

e-conomic

Med NemTakeAways integration til e-conomic bliver bogføringen af dit takeaway-salg nemmere end nogensinde.

Overfør kasserapporter til e-conomic
Som en del af medium- og advanced-pakken fra NemTakeAway kan du benytte dig af vores integration til e-conomic, så du nemt og hurtigt kan overføre dine kasserapporter direkte til e-conomic – helt automatisk.

Se, hvordan du overfører din kasserapport til e-conomic i vores videoguide

Effektivisering af din hverdag
Uden du skal røre en finger, synkroniserer systemet hver dag og overfører automatisk dit salg til e-conomic. På den måde sparer du tid og skal udføre færre manuelle opgaver i forbindelse med bogholderi.

Med integrationen til e-conomic taler systemerne sammen, så du kan effektivisere din tid og dine arbejdsgange. Det gør hverdagen i din takeaway-restaurant lettere for dig, så kan du kan bruge mindre tid bag computeren og mere tid på dine kunder.

Integrationer - e-conomic
deliverect nemtakeaway

Deliverect

Med integrationen til Deliverect kan du samle dine bestillinger fra alle platforme/portaler i NemTakeAway-systemet. Det vil sige, at alle bestillinger fra NemTakeAway, JustEat, Foodora m.fl. samles i ét system. Det kan spare dig tid, minimere fejl og mindske forsinkelser på dine ordrer.

Deliverect samler alle dine ordrer i NemTakeAway-systemet, og ordrekvitteringer printes direkte i køkkenet på én printer.

Når dine ordrer er samlet i NemTakeAway med Deliverect, kan du bruge NemTakeAways unikke kapacitetsstyring på alle ordrer. Dermed tager du ikke imod for flere bestillinger, end du kan klare – også selvom bestillingerne kommer fra andre portaler. Du slipper for unødvendige manuelle processer og får bedre forudsætninger for, at maden er klar til dine kunder til tiden.

Med Deliverect kan du få et bedre overblik samt brugbar indsigt i din omsætning og din produktbeholdning. Med den rette opsætning kan du ændre produktpriser, menuopsætning og åbningstider på tværs af dine salgsportaler/-platforme på én gang i backoffice.

Slip for at holde styr på flere systemer og mere hardware. Saml dine bestillinger i NemTakeAway med Deliverect. Så kan du fokusere på det, du gør godt – nemlig at lave god mad til dine kunder.

Integrationen til Deliverect er en del af Advanced-pakken fra NemTakeAway – og kræver abonnement hos Deliverect.