fbpx

 

 Integrationer

e-conomic

Med NemTakeAways integration til e-conomic bliver bogføringen af dit takeaway-salg nemmere end nogensinde.

Overfør kasserapporter til e-conomic
Som en del af medium- og advanced-pakken fra NemTakeAway kan du benytte dig af vores integration til e-conomic, så du nemt og hurtigt kan overføre dine kasserapporter direkte til e-conomic – helt automatisk.

Se, hvordan du overfører din kasserapport til e-conomic i vores videoguide

Effektivisering af din hverdag
Uden du skal røre en finger, synkroniserer systemet hver dag og overfører automatisk dit salg til e-conomic. På den måde sparer du tid og skal udføre færre manuelle opgaver i forbindelse med bogholderi.

Med integrationen til e-conomic taler systemerne sammen, så du kan effektivisere din tid og dine arbejdsgange. Det gør hverdagen i din takeaway-restaurant lettere for dig, så kan du kan bruge mindre tid bag computeren og mere tid på dine kunder.

Integrationer - e-conomic
deliverect nemtakeaway

Deliverect

Med integrationen til Deliverect kan du samle dine bestillinger fra alle platforme/portaler i NemTakeAway-systemet. Det vil sige, at alle bestillinger fra NemTakeAway, JustEat, Foodora m.fl. samles i ét system. Det kan spare dig tid, minimere fejl og mindske forsinkelser på dine ordrer.

Deliverect samler alle dine ordrer i NemTakeAway-systemet, og ordrekvitteringer printes direkte i køkkenet på én printer.

Når dine ordrer er samlet i NemTakeAway med Deliverect, kan du bruge NemTakeAways unikke kapacitetsstyring på alle ordrer. Dermed tager du ikke imod for flere bestillinger, end du kan klare – også selvom bestillingerne kommer fra andre portaler. Du slipper for unødvendige manuelle processer og får bedre forudsætninger for, at maden er klar til dine kunder til tiden.

Med Deliverect kan du få et bedre overblik samt brugbar indsigt i din omsætning og din produktbeholdning. Med den rette opsætning kan du ændre produktpriser, menuopsætning og åbningstider på tværs af dine salgsportaler/-platforme på én gang i backoffice.

Slip for at holde styr på flere systemer og mere hardware. Saml dine bestillinger i NemTakeAway med Deliverect. Så kan du fokusere på det, du gør godt – nemlig at lave god mad til dine kunder.

Integrationen til Deliverect er en del af Advanced-pakken fra NemTakeAway – og kræver abonnement hos Deliverect.

Plecto

NemTakeAway kan overføre data i realtid til Plecto Dashboard, og derfor kan alle dine nøgletal blive vist ét sted.

Med Plecto får du en alt-i-en platform, som kan visualisere, engagere, drive vækst og skabe formål for dit team. Plecto hjælper dig med at få overblik over din data på tværs af alle systemer og afdelinger.

Øjeblikkelig dataindsigt
Plecto engagerer og motiverer dine medarbejdere ved at anerkende deres individuelle eller teambaserede succeser, så snart de sker. På denne måde har du hverken brug for en ugentlig eller månedlig rapport.

Personliggør dit Plecto Dashboard
Du kan personliggøre dit setup med avancerede formularer og temaer, som vil passe til din virksomheds behov.

Der er 14 dages gratis prøveperiode ved Plecto.

Er du i tvivl om, hvordan du sender din NemTakeAway data ind i Plecto, så kontakt os her.

Integrationer - plecto
Integrationer - DeliverIt

DeliverIt

Ønsker du en leveringspartner, som ikke tager kommission? Så kan du få din mad leveret gennem NemTakeAways integration til DeliverIt.

Med integrationen til DeliverIt opretter systemet automatisk leveringsordren hos dig. Når kunden bestiller, accepterer DeliverIt ordren, og den oprettes automatisk i NemTakeAway-systemet. Du laver maden, hvorefter et bud fra DeliverIt afhenter ordren i termotasker og leverer den til kunden.

DeliverIt fakturerer automatisk og elektronisk med dig. Leveringen afregnes pr. km – dermed ingen kommission.

Om DeliverIt

DeliverIt leverer mad fra takeaway-restauranter, der ikke allerede har levering – eller som mener, det er for ressourcekrævende at stå for levering selv. Deres uniformerede chauffører leverer altid varen til kunden personligt og med et smil. DeliverIt leverer indtil videre alle dage kl. 16:00-22:00 i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Integrationen kræver abonnement på medium- eller advanced-pakken fra NemTakeAway.