Kassesystem / POS

Kassesystem til take away restauranter

NemTakeAway kassesystem fungerer på en tablet. I sammenspil med NemTakeAway’s andre systemer får du en optimal og komplet løsning.

Systemet er brugervenligt og opfylder de krav der er til et moderne kassesystem. Kassesystemet overholder alle lovgivningskrav b.la. printer den åbne- og lukkerapporter. For at komme i gang, har du kun brug for en tablet. Systemet ligger i skyen og er lige til at benytte.

Kassesystemet indgår i pakkerne Medium og Avanceret.

I

Digitalt kasseapparat

I

Fungerer på IPad/tablet

I

Overholder lovkrav

I

Log på hjemmefra og ”hold øje”

I

Fungerer med pengeskuffe & printer

I

Cloud baseret

I

Salgstal synkroniseres til E-conomic

I

Åbn/Luk funktion med kasseoptælling

Statistik

Analyse af data kan give virksomheden indsigt i hvilke processer, som fungerer optimalt og hvilke som kan forbedres. Benyt jeres data til at belyse, hvor virksomheden tjener eller taber penge, eller hvad kunderne efterspørger.

  • Real time statistik
  • Udnyt data til at effektivisere
  • Udnyt data i forhold til drift, udvikling og strategi
  • Statistik på grafer – synliggøre og overskueliggøre dine data

 

Eget responsivt design

Dine kunder vil kunne bestille dine produkter uanset om de anvender smartphone, tablet eller computer. Vi tilpasser selvfølgelig bestillngen til dit eget look og design.

Altid åbent

Du bestemmer! Hvor langt frem i kalenderen der skal kunne bestilles. Hvilke tidspunkter samt hvor sent der kan bestilles.

Dine kunder - Dine penge

Vi tager IKKE procent af din omsætning. Der betales et fast mdr. beløb for brug af NemTakeAway. Derfor siger vi Dine kunder - Dine penge.

Produktbilleder

Der kan uploades billed og tekst til hvert enkelt produkt. Således kan dine kunder altid se og læse hvad de kan forvente af deres bestilling.

Skærm eller printer

I NemTakeAway kan der vælges mellem køkkenskærm eller printer til håndtering af indkommende ordrer. Tidspunkt for ordreprint kan du selv definere i opsætningen.

Løbende udvikling

Dit abonnement er med til at sikre at NemTakeAway løbende udvikles således systemet altid fremstår i overensstemmelse med tidens teknologiske krav.