Leveringsmodul

Leveringsmodul i NemTakeAway

Med NemTakeAway administrerer du selv dine leveringer.
I pakkerne Medium og Advanced er modulet inkluderet og systemet tillader dig at levere maden med din egen chauffør.

Leveringsmodulet giver adgang til mange gode opsætninger

  • Ved levering baseres prisen på postnummer eller fast pris.
  • Du kan også vælge gratis levering over et bestemt beløb og opsætte et bestillingsminimum.
  • Der kan opsættes en radius fra restaurantens adresse ift. længste leveringsafstand.
  • Ordrer kan enten accepteres automatisk, eller du kan vælge at acceptere dem manuelt.

NemTakeAway Driver

Til dine chauffører har vi udviklet NemTakeAway Driver. Det er et link med din leveringsoversigt, som du sender til chaufføren, direkte på Smartphonen. Herved kan chaufføren let give besked, når ordren er afhentet og leveret, samtidig er leveringsadressen lige ved hånden.

 

Ekstern levering – DeliverIT

DeliverIT kan også benyttes som ekstern leverandør, hvis I ikke har jeres egne chauffører. Restauranten laver selv en aftale med udleverings firmaet DeliverIT, som har chauffører. NemTakeAway og DeliverIT systemerne integrerer og således sørger DeliverIT for levering af maden.

 

Eget responsivt design

Dine kunder vil kunne bestille dine produkter uanset om de anvender smartphone, tablet eller computer. Vi tilpasser selvfølgelig bestillngen til dit eget look og design.

Altid åbent

Du bestemmer! Hvor langt frem i kalenderen der skal kunne bestilles. Hvilke tidspunkter samt hvor sent der kan bestilles.

Dine kunder - Dine penge

Vi tager IKKE procent af din omsætning. Der betales et fast mdr. beløb for brug af NemTakeAway. Derfor siger vi Dine kunder – Dine penge.

Produktbilleder

Der kan uploades billed og tekst til hvert enkelt produkt. Således kan dine kunder altid se og læse hvad de kan forvente af deres bestilling.

Skærm eller printer

I NemTakeAway kan der vælges mellem køkkenskærm eller printer til håndtering af indkommende ordrer. Tidspunkt for ordreprint kan du selv definere i opsætningen.

Løbende udvikling

Dit abonnement er med til at sikre at NemTakeAway løbende udvikles således systemet altid fremstår i overensstemmelse med tidens teknologiske krav.