Betaler du 20-30 % i kommission til dyre online takeaway-portaler?

feb 17, 2020

Her er løsningen til, hvordan du får alle pengene ned i egen lomme med det samme.

Det er en stor og unødvendig udgift for restauranter med takeaway mad, at benytte sig af de dyre online takeaway-portaler. Ofte går der op til flere måneder, før de indtjente penge bliver frigivet til ejeren.

Når kunderne skal finde en specifik restaurant, så googler de restauranten. Hvis restauranten er medlem af en online takeaway-portal, så popper deres hjemmeside op som førstevalg. Kunden trykker på det eksterne firmas hjemmeside for at bestille maden hos dig og det koster dig dyrt!

Det kan bedre betale sig at opsige aftalen og udelukkende have sin egen hjemmeside med egen betalingsløsning, og blive totalt selvstændig. Hvis du kun har din egen hjemmeside, føres trafikken automatisk over på denne, og du sparer mange penge ved at få kunderne til at bestiller direkte dér.

Vil det ikke føles godt at få alle dine hårdt tjente penge direkte ned i egen lomme, uden at skulle betale % kommission til et eksternt firma? Og samtidig ikke skulle vente på at dine penge bliver frigivet?

Nu tænker du nok: ” Hvem skal så bringe maden ud, når jeg har opsagt aftalen med den online takeaway-portal ”? Ja, det kan du enten selv, via leveringsmodulet og ellers kan du benytte DeliverIT, som er et eksternt madudleveringsfirma, som ikke tager kommission, men leverer for dig til en fornuftig pris.

NemTakeAway er et online takeaway system uden kommission og andre skjulte afgifter. NemTakeAway’s leveringsmodul integrerer med det eksterne madudleveringsfirma, DeliverIT, som så sørger for levering af maden til kunden, herved får du en selvstændig takeaway-løsning.

Kontakt os – og lad os finde en løsning, der giver mening for dig og din restaurant.

Du kan også læse mere om vores leveringsmodul lige her.