fbpx

Det er et stort problem

HORESTA påpeger problemet, og vi har gennem en årrække, oplevet det på tætteste hold. Levering er et forretningsområde, som rigtig mange restauratører finder svært og derfor køber de sig ofte til levering via eksterne partnere. Desværre har vi utallige eksempler på små restauranter, som har betalt over 100.000 kr. årligt til leveringsportaler.

Portalerne argumenterer selvfølgelig for, at de skaffer restauranten nye kunder. Men sandheden er, at mange af disse leveringsordrer kommer fra restaurantens egne kunder – som også ville have bestilt maden direkte hos restauranten, hvis levering var en mulighed.

Ny fremtid

Vores håb for branchen er, at flere restauratører vil regne på hvor meget leveringsportalerne “tager” fra restaurantens omsætning. Typisk tages der 20-30 % af ordreværdien pr. levering. Det bliver til rigtig mange penge i længden.
Penge du nemt kan investere i sit eget leveringssetup, så du tilmed får alle pengene i egen lomme.

Leveringsbud

Egen levering

Hos NemTakeAway har vi arbejdet intenst med restauranter og takeaway-restauranter, som gerne vil levere med egne bude og chauffører.
Gør som f.eks. JAGGER FAST FOOD og få et system, som kan håndtere egne leveringer. JAGGER har deres helt egne cykelbude, så maden altid er varm og frisk når den kommer frem. De har fået meget ros fra deres kunder, da deres cykelbude tager ejerskab over maden og ansvarsbevidst leverer den til kunden. Det har vist sig at være en virkelig god forretningsstrategi.

Jagger bud

Vil du levere dine egne ordrer?

Læs mere om vores leveringsmodul 

Leveringsmodul